Giriş – Çıkış trafiği yoğun olan binalarda, yüksek binalarda, gerek mimari ve gerek tasarım olarak da, şıklık katmak için bu kapılar tercih edilmektedir.
Bu kapıların avantajları sıcak ve soğuk hava basıncını kendi ekseninde dönerek kanatları vasıtası ile çok güzel bir şekilde dengelemek yaparak sıcak yahut soğuk havayı içeriye taşımaz. Bu da müthiş bir enerji tasarrufu sağlamaktadır.
Günümüzde özellikle Pandemi sürecinden dolayı; sık kullanılan kapı kollarının, 90 derece motorlu mekanizma kullanarak el değmeden açmaya yarayan son derece hijyenik ürünlerdir.
Mevcutta bulunan kapınızın, kapıyı değiştirmek gibi bir masrafa girmeden otomatik el teması olmadan açmak için kullanılan ekonomik fiyatı ile de cep yakmadan el hijyenini maksimum düzeyde sağlar.
Bina girişleri, benzin istasyonları ve ofislerde kullanılan türlerdir.
Temassız Geçiş Sistemleri
Sık kullanılan alanlarda otomatik kapılarda kullanılan cihazlardır.
Burada amaç el teması olmadan hijyen maksatlı veya elimizde taşıdığımız ürünleri yere bırakmadan ve kapı koluna temas etmeden kapıları otomatik açtırmaya yarayan ürünlerdir.
Bariyer Geçiş Sistemleri
Uzaktan kumanda ile garaj girişlerinde kullanabileceğiniz geçiş sistemi.
Bizi gören algılayıcı radarların, iki adet ya da tek adet hareketli canların geçiş alanından sağa sola açılan sistemin adıdır.
Avantajları el değmeden kapıların açılması ile hijyenik oluşu, geçişin kolay ve rahat yapılması, düşük enerji kullanarak enerji tasarrufuna katkıda bulunmasını sağlar.
Turnike Geçiş Sistemleri
Günümüz koşullarında Turnike Sistemleri’nin amacı yoğun kullanılan alanları kontrol edilebilir hale getirmektedir. Metrolar, hastaneler yemekhaneler, okullar, çalışan sayısı büyük işletmeler, kontrol amaçlı küçük yerel işletmeler dahi bu sistemi kullanmaya başlamışlardır.
Turnike Sistemleri, giriş çıkış güvenlik amaçlı, personel giriş çıkış mesai amaçlı, yemekhanelerde ücret hesaplama amaçlı gibi bir çok alanda verimlilik ve güvenlik amacıyla kullanılmaktadır.
Otopark Geçiş Sistemleri
Otoparklarda el değmeden geçişlerinizi kolaylaştırarak hijyenik bir ortam sağlar.